svinjski vrat s/k

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Broj komada u pakovanju 3
Neto Tezina cca 500g
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 4 svinjski vrat sa kostima
  • 100g svezeg sira
  • 50g kisele pavlake
  • luk vlašac,so,biber,vegeta
  • 1 kašika brašna

Za umak:

  • 200ml vode
  • 1 kašika brašna
  • 1 čen belog luka
  • začini

Priprema:

Pomešajte pavlaku i luk vlašac i posolite. Ako je suvi vlasac potopite ga u vodu pa ga tek onda dodajte u sir. Možete dodati i druge začinske biljke . Kotletima zarežite džepiće. Nafilujte ih sirom i zatvorite čačkalicom. Posolite ih I povegetajte Umočite u brašno i przite na ulju po par minuta sa svake strane.Sa tiganja na kojima su se pržili kotleti ocedite višak masnoće. Na taj tiganj stavite brašno,beli luk ,vodu i začine i prokuvajte par minuta na kraju dodajte kašikicu maslaca..

Recept

Koji preporučujemo

punjeni vrat sa sirom i začinskim biljem