svinjska slabina b/k

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Broj komada u pakovanju 4
Neto Tezina cca 500g
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 1/2 kg svinjskih šnicli
  • 2 jabuke
  • beli luk
  • ružmarin
  • 2 dcl belog vina
  • so
  • pavlaka za kuvanje

Priprema:

Namarinirati svinjske šnicle u smesu maslinovog ulja, iseckanog belog luka i ružmarina. Neka meso odstoji 15-ak minuta. Ogulite jabuke i izrežite ih na kriske i kratko popržite na maslinovom ulju. Jabuke izvadite, a na isti tiganj stavite šnicle. Pržite par minuta, samo da dobiju boju. Meso i jabuke zatim prebacite u rernu. Ne treba puno peci (oko 20-ak minuta) da bi ostalo što socnije. Kad bude gotovo, u istom tiganju napravite umak (verojatno je u tiganju od prženja ostalo još vode). Na tiganj dodajte malo vina i pavlake za kuvanje. Kad to malo prokuva dodajte umak mesu i jabukama. Pirinac je odličan prilog uz ovo jelo..

Recept

Koji preporučujemo

svinjetina sa jabukama