kobasica

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Broj komada u pakovanju 10-12
Neto Tezina cca 500g (moguća egalizacija)
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 1 veća glavica crnog luka
  • 5 – 6 krompira
  • 400g kobasica
  • so i biber po ukusu
  • 1 – 2 kašike masti

Priprema:

Krompir očistiti i staviti u slanu vodu da provri. Neka se kuva dok malo ne omekani, ne skroz da bude kuvan.
Prohladiti ga očistiti i iseći na kriške. Luk iseckati po želji na kockice ili tanke kriške i pomešati sa krompirom, solju i biberom. Kobasicu iseći na kolutove pa redjati krompir i kobasicu naizmenično. Dodati otopljenu mast, preliti, dodati punu čašu vode i posoliti odgore po želji. Staviti da se peče 30 minuta na 180 stepeni. Po potrebi dodati vode.

Recept

Koji preporučujemo

krompirača sa kobasicom