juneći ćevap

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Broj komada u pakovanju 4x5 ćevapa
Neto Tezina cca 500g (moguća egalizacija)
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 2 srednja krastavca
  • 2 dl kisele pavlake
  • 2 dl jogurta
  • 2 cena belog luka
  • so
  • biber
  • peršun

Priprema:

Krastavce operite, oljustite i naseckajte na kockice. Posolite i ostavite da stoje oko pola sata, zatim ih ocedite, dodajte im razmućeni jogurt i kiselu pavlaku, so i biber. Sve dobro izmešajte i na kraju posipite peršunom. Umesto peršuna možete posipati mirodjijom– ona daje posebnu aromu krastavcima. Ovaj umak je osvežavajući i dobro ide uz meso sa roštilja, naročito sa cevapima.

Recept

Koji preporučujemo

ćevapi i umak od pavlake