juneće usitnjeno meso

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Način obrade Mleveno na 3mm
Neto Tezina cca 500g (moguća egalizacija)
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 500 g mlevene junetine
  • 2 glavice crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 500 ml pasiranog paradajza
  • malo maslinovog ulja
  • 600 g krompira
  • biber
  • so po želji
  • mešavine začina
  • origano
  • peršun
  • 1 pakovanje špageta

Priprema:

Luk očistiti i sitno naseckati. Staviti da se dinsta na malo maslinovog ulja. Kad luk postane staklast, dodati mu meso. Nakon desetak minuta sipati čašu vode, mešavinu začina, so, biber, pa kuvati 5-6 minuta. Zatim sipati pasirani paradajz i krčkati na laganoj vatri 10tak minuta. Pred sam kraj staviti origano i seckan peršun. Špagete skuvati u slanoj vodi. Kuvane špagete ocediti. Gotove špagete servirati na tanjir, preliti ih umakom i dekorisati listićima svežeg peršuna i staviti parmezan po želji.

Recept

Koji preporučujemo

bologneze sos za špagete