juneće meso za gulaš

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Broj komada u pakovanju KOCKICE
Neto Tezina cca 500g
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 600 g juneće meso za gulaš
  • 6 kašika suncokretovog ulja
  • 2 kom lovorovog lista
  • 250 ml soka od paradajza
  • 1 kašičica bosiljka
  • 2 kašike vegeteli>
  • po ukusu soli
  • 1 kašičica peršuna
  • 600g crnog luka
  • 2 kašičice mlevene crvene paprike
  • malo bibera

Priprema:

Oljuštite crni luk i sitno ga iseckajte. Na prethodno zagrejanom ulju pržite luk dok ne dobije tamno žutu boju. Pošto je luk dobro propržen, dolijte vodu i ostavite da se dinsta oko 20-ak minuta. Kada je luk prodinstan, dodajte 2 kašičice crvene paprike, nekoliko listova lovora i kockice mesa. Dolijte vodu, promešajte, dodajte peršun i ostavite da se krčka. Ukoliko je potrebno, s vremena na vreme, dolivajte vodu. Petnaestak minuta pre nego što je paprikaš završen, dodajte vegetu i paradajz sok, pa posolite i pobiberite po ukusu. Na samom kraju, dodajte kašičicu bosiljka i kuvajte još 2-3 min. Gulaš poslužite sa makaronama ili krompir pireom

Recept

Koji preporučujemo

juneći gulaš