juneća slabina b/k

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Broj komada u pakovanju 1
Neto Tezina cca 500g
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 300 g juneće slabine bez kosti
  • 1 sladak krompir
  • 1 krompir
  • 1 paškanat
  • 50 g putera
  • 40 g parmezana
  • so, biber
  • 1 kašičica majčine dušice

Priprema:

Isecite povrce na tanke trake i stavite ih u odvojene činije. Na jednake delove podelite istopljeni maslac, narendani parmezan i majčinu dušicu i dobro promešajte. U plehu prekrivenom papirom za pečenje napravite po dve zaravnjene gomilice od svakog povrća, pa zapecite povrće u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 20 minuta. Stavite meso preko komada papira za pečenje, posolite ga i pobiberite, pa ga sa svih strana zapecite u dobro ugrejanom tiganju. Nakon toga meso prebacite u pleh i pecite na 200 stepeni oko 10 minuta. Isecite meso na kriške i servirajte kotlet s tri zapečene vrste povrća.

Recept

Koji preporučujemo

biftek sa tri vrste povrća