
proizvod | naše sveže svinjski but B/K |
---|---|
Tip Pakovanja | MAP |
Dimenzije pakovanja | 190/144/63 |
Broj komada u pakovanju | 3-4 |
Neto Tezina | cca 500g |
Zemlja Porekla | Srbija |
Sastojci:
- 4 juneće šnicle bez kosti
- maslinovo ulje
- 25 dag špargli
- 25 dag bukovača-gljiva
- so, biber i vegeta
- 1 mala chili papričica
- 10 cherry paradajza
- 2 kašike seckanog timijana
- mažuran, peršun i listovi korijandera
- 1 kašika maslaca
- maslinovo ulje
Priprema:
Odreske pripremite tako da ih nauljite. Neka odstoje dok vi pripremate garnirung. Tiganj sa debljim dnom, zagrejemo na jakoj temperaturi 5min. U tiganj na vrućem maslinovom ulju i maslacu, pržimo luk isecen na kolute, i špargle isecene na komadiće, pecurke isecene na trakice, dodamo malo vegete i pržimo dok povrće samo malo potamni. Špargle moraju biti malo ispržene i hrskave. Pred kraj prženja, dodamo ljutu chili papričicu i paradajz. Posolimo i pobiberimo po ukusu, dodamo vegetu. Na samom kraju dodamo sveže začine i odmah ugasimo vatru. Garnirung pripremimo i odmah serviramo na tanjire, i onda pečemo meso. Odreske ramsteka položimo na roštilj i pečemo na jakoj vatri oko 3 minute sa svake strane. Kad se meso lepo ispeklo, položimo ga na tanjir i tek sada posolimo i pobiberimo ili dodamo začinski maslac, i poslužimo.
Recept
Koji preporučujemo
juneće šnicle sa povrćem
