juneća but šnicla b/k

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
proizvod

naše sveže

svinjski but B/K

Tip Pakovanja MAP
Dimenzije pakovanja 190/144/63
Broj komada u pakovanju 3-4
Neto Tezina cca 500g
Zemlja Porekla Srbija

Katalog Proizvoda

Sastojci:

  • 4 juneće šnicle bez kosti
  • maslinovo ulje
  • 25 dag špargli
  • 25 dag bukovača-gljiva
  • so, biber i vegeta
  • 1 mala chili papričica
  • 10 cherry paradajza
  • 2 kašike seckanog timijana
  • mažuran, peršun i listovi korijandera
  • 1 kašika maslaca
  • maslinovo ulje

Priprema:

Odreske pripremite tako da ih nauljite. Neka odstoje dok vi pripremate garnirung. Tiganj sa debljim dnom, zagrejemo na jakoj temperaturi 5min. U tiganj na vrućem maslinovom ulju i maslacu, pržimo luk isecen na kolute, i špargle isecene na komadiće, pecurke isecene na trakice, dodamo malo vegete i pržimo dok povrće samo malo potamni.
Špargle moraju biti malo ispržene i hrskave. Pred kraj prženja, dodamo ljutu chili papričicu i paradajz.
Posolimo i pobiberimo po ukusu, dodamo vegetu. Na samom kraju dodamo sveže začine i odmah ugasimo vatru. Garnirung pripremimo i odmah serviramo na tanjire, i onda pečemo meso.
Odreske ramsteka položimo na roštilj i pečemo na jakoj vatri oko 3 minute sa svake strane.
Kad se meso lepo ispeklo, položimo ga na tanjir i tek sada posolimo i pobiberimo ili dodamo začinski maslac, i poslužimo.

Recept

Koji preporučujemo

juneće šnicle sa povrćem