O nama

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Big Bull je kompanija koja vec dve decenije uspešno posluje na teritoriji Srbije. Proširenja i modernizacija proizvodnih kapaciteta, ucinile su ovu kompaniju jednom od najmodernijih industrija mesa u Srbiji.

U 2012. godini kompanija menja vlasnicku strukturu i naziv u “BigBull Foods”. Uspešno smo u 2013. godini realizovali program proširenja i modernizacije kapaciteta, vredan više od 2 miliona evra i zaposlili novih 53 radnika. Srbija je dobila prvog veceg proizvodaca pakovanog svežeg mesa u zaštitnoj atmosferi - MAP.

Oprema i tehnologija je najkvalitetnija, nemacka, od uglednih kompanija –Multivac, Handtman, Bizerba, TVI, Banss, Polyclip, Schroter, Maurer, Kremer Grebe, Laska, i mnogih drugih. BigBull Foods sada nudi kvalitetan, vrhunski upakovan proizvod, tako da ce i maloprodajni objekti bez mogucnosti konfekcioniranja moci da uvrste meso u svoj prodajni portfolio.

Proizvodi zadovoljavaju evropske i svetske regulative o bezbednosti hrane, a kupci prodajom pakovanog svežeg mesa mogu da ostvare i znacajne uštede jer dobijaju proizvod koji ne moraju da doraduju. Ponosni smo, što je sirovina za celokupnu proizvodnju svinjskog i juneceg mesa sa domaceg tržišta.

BIG BULL FOODS

Jedna od vodećih mesnih industrija u zemlji i regionu. Zadovoljava HACCP i TUV standarde i poseduje dozvolu za izvoz mesa i mesnih prerađevina u zemlje EU...

Sve je prilagođeno savremenim Evropskim trendovima od energetske podrške u tehnološkom procesu do filtracije otpadnih voda u toplotnu energiju.